Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Παναπεργία κατά την παραμονή της Τρόικας στο νησί, εισηγείται η ΟΕΛΜΕΚ


fileleftheros

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ) αποφάσισε να εισηγηθεί στο υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα την πραγματοποίηση παναπεργίας και πανεργατικού συλλαλητηρίου έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κατά τις μέρες παρουσίας της Τρόικας στην Κύπρο σε χρόνο που θα συμφωνηθεί καθώς και συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, όταν θα συζητούνται τα οικονομικά μέτρα.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει ότι «εξουσιοδοτεί τη Γραμματεία να συγκαλέσει έκτακτη Παγκύπρια Γενική Συνέλευση Γενικών Αντιπροσώπων σε ημερομηνία που θα κρίνει κατάλληλη και να έρθει σε επαφή και συμπόρευση με τις άλλες Εκπαιδευτικές Οργανώσεις».

Το ΚΣΔ της ΟΕΛΜΕΚ καλεί την Γραμματεία της Οργάνωσης «να εισηγηθεί στις άλλες Εκπαιδευτικές Οργανώσεις να προχωρήσουν από κοινού σε συναντήσεις με τους υποψήφιους Προέδρους ης Δημοκρατίας, στους οποίους ν’ αναπτυχθούν οι θέσεις τους για τα εκπαιδευτικά θέματα».

Η Γραμματεία της ΟΛΜΕΚ καλείται «να απευθυνθεί και να ζητήσει τη συνεργασία των οργανωμένων γονιών και του μαθητικού κινήματος στον αγώνα για υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου