Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Χατζηπέτρου - προκλητικός ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος πήρε παχουλό εφάπαξ και μπόνους από την τράπεζα όπου εργαζόταν, να στοχοποιεί το συνταξιοδοτικό του δημοσίου



Γ. Χατζηπέτρου: Προκλητικός ο Υπουργός Οικονομικών – Κατάργηση του επαγγελματικού σχεδίου σύνταξης

Onlycy.com

Θέμα κατάργησης του επαγγελματικού σχεδίου σύνταξης των δημοσίων υπαλλήλων θα θέσει η κυβέρνηση και θα το περιλάβει στις αντιπροτάσεις της προς την Τρόϊκα, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Πασυδύ Γλαύκος Χατζηπέτρου.
Μιλώντας το πρωί στο Τρίτο, ο κύριος Χατζηπέτρου ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση και πρόσθεσε ότι ενδεχομένως αύριο η κυβέρνηση να καλέσει την Πασυδύ για συζήτηση του θέματος.
Τόνισε ωστόσο ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρόκειται να δεχθούν κατάργηση του σχεδίου σύνταξης.
Η σύνταξη, είπε, είναι πιο ιερή από την ΑΤΑ, καθώς διασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των υπαλλήλων που αφυπηρετούν.
Ο κύριος Χατζηπέτρου εξέφρασε έκπληξη για την αύξηση του ποσοστού αποκοπών των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι στοχοποιεί τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο υπουργός Οικονομικών είδε ότι του έλειπαν μερικά εκατομμύρια και είπε ότι πρέπει να τα πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Είπε ακόμα ότι είναι προκλητικό ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος πήρε παχουλό εφάπαξ και μπόνους από την τράπεζα όπου εργαζόταν, να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.
Αν ο υπουργός Οικονομικών, κατέληξε ο κύριος Χατζηπέτρου, ήταν πιο προσεκτικός στον χώρο όπου εργαζόταν προηγουμένως, δεν θα αντιμετωπίζαμε τα σημερινά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου