Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TOFARCO ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Τα  Διοικητικά Συμβούλια των Συντεχνιών Οικοδόμων ανακοινώνουν ότι, συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία διαρκείας στην εταιρεία Tofarco,  που έχει σαν αιτία την αυθαίρετη και μονομερή  απόφαση της εταιρείας να αποκόψει από τους εργαζόμενους το Ταμείο Προνοίας .
 Αυτή η ενέργεια της Εταιρείας,  αποτελεί κατάφορη παραβίαση  της Συλλογικής Σύμβασης αλλά και της ειδικής συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ της ΟΕΒ και των Συντεχνιών ΠΕΟ και ΣΕΚ.  Το γεγονός  ότι, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μέλος της ΟΕΒ και η ίδια η ΟΕΒ, δεν έχει  καλέσει το μέλος της να σεβαστεί τα συμφωνηθέντα μας λυπεί ιδιαίτερα.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η απεργία, οι εργαζόμενοι έδειξαν μια πρωτοφανή ενότητα και αποφασιστικότητα, στέλνοντας το πολύ ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι που η εταιρεία σταματήσει την παραβίαση της Συλλογικής Σύμβασης.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συντεχνιών Οικοδόμων, θα στηρίξουν με κάθε μέσο τους απεργούς συναδέλφους και καλούν για άλλη μια φορά την διεύθυνση της εταιρείας να σεβαστεί την συλλογική σύμβαση και τα συμφωνηθέντα.


Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συντεχνιών Οικοδόμων
Λευκωσία 08 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου