Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Άδειασε η αγορά από την απεργία στο Βασιλικό. Διαμαρτύρεται ο αστικός τύπος.

Αλυσιδωτές επιπτώσεις από την απεργία στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού

Λευκωσία: Χωρίς σκυρόδεμα είναι από σήμερα η αγορά, αφού ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος αποφάσισε πλήρη αναστολή της λειτουργίας του κλάδου, λόγω της έλλειψης τσιμέντου από την απεργία διαρκείας των εργαζομένων στο Βασιλικό.

Σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου , Νεοκλής Κυριάκου, επέκρινε τις συντεχνίες ότι λαμβάνουν απεργιακά μέτρα σε κλάδους στους οποίους νομίζουν ότι θα κερδίσουν.

Οι επιπτώσεις στην οικονομία από την επ’ αόριστο απεργία των εργαζομένων στο τσιμεντοποιείο Βασιλικού είναι πλέον αλυσιδωτές, αφού μετά το λουκέτο λόγω έλλειψης τσιμέντου από τις εταιρείες έτοιμου σκυροδέματος, ακολουθούν οι εργολάβοι που συνέρχονται σε έκτακτη συνεδρία. Μια παρατεταμένη απεργία θα επηρεάσει πέραν των 30 χιλ. εργαζομένων στο κατασκευαστικό και παρεμφερείς κλάδους.

Το ΚΕΒΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της εταιρείας να τερματίσουν αμέσως τα επιζήμια απεργιακά τους μέτρα, ενώ οι απεργοί ετοιμάζονται να μεταφέρουν τη διαμαρτυρία τους στη Λευκωσία έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

πηγή : Φιλελεύθερος
6 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου