Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Με κλάματα οι εργαζόμενοι του «δήμου» Λευκωσίας πληροφορήθηκαν την απόλυση τους

Με κλάματα, λιποθυμίες και οργή οι 123 έκτακτοι υπάλληλοι του δήμου της κατεχόμενης Λευκωσίας πληροφορήθηκαν την απόφαση του «δημάρχου» Τζεμαλ Μπουλουτογλουλαρι για απόλυσή τους.

 Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, κάποιοι από τους υπαλλήλους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Οι απολυθέντες έσπασαν τα τζάμια του «δημαρχείου» και πορεύτηκαν προς την λεγόμενη προεδρία κυβερνήσεως.

 Οι συντεχνιακοί εισήλθαν στο «δημαρχείο» και δήλωσαν ότι το θέτουν υπό τον έλεγχό τους ενώ έως ότου παραιτηθεί ο δήμαρχος θα απέχουν των καθηκόντων τους.

 Σε μια άλλη εκδήλωση που αφορά τον κατεχόμενο δήμο, οι εργαζόμενοι οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για 58 μέρες βρέθηκαν μπροστά σε τζαμί της κατεχόμενης Λευκωσίας ζητώντας ελεημοσύνη από τους πιστούς οι οποίοι μετέβαιναν για την προσευχή της Παρασκευής .

 Τα πανό που υπήρχαν στον γύρω χώρο έγραφαν «Είμαστε νηστικοί». Ο αρθρογράφος της «Αφρίκα» γράφει ότι ακόμη και στις πλέον υποανάπτυκτες χώρες δεν παρατηρείται το φαινόμενο εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι για διάστημα δύο μηνών.

πηγή: Astra.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου