Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Διαπλοκή Νικόλα Παπαδόπουλου με Aegean πίσω από την απόφαση για κυπριακές αερογραμμές

Χαραυγή 15/7/2012

Εταιρείες που πρόσκεινται στην οικογένεια του Νικόλα Παπαδόπουλου (γένος Λεβέντη) έχουν άμεσα συμφέροντα στην Aegean σημειώνει η Χαραυγή. Ο Αναστάσιος Δαυίδ, ξάδελφος της Φωτεινής Παπαδοπούλου είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και μέτοχος της Aegean μέσω των εταιρειών DYSTAL ΚΑΙ OSIRIS.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο δεν αυτοεξαιρέθηκε από την συζήτηση του νόμου αλλά ούτε καν ανέφερε την σχέση της οικογένειας του με τον βασικό ανταγωνιστή των κυπριακών αερογραμμών.

Ως εκ τούτου εγείρονται ερωτήματα κατά πόσον το σχετικό νομοσχέδιο έχει στόχο τη διάσωση και την επιβίωση των κυπριακών αερογραμμών ή τον έλεγχο τους από την βουλή και τη μεταφορά του κύκλου εργασιών τους στην Aegean. Ευθύνες υπάρχουν και στην πλειοψηφία της βουλής που στήριξε αυτή την κίνηση, σημειώνει η Χαραυγή.

1 σχόλιο:

  1. Εν τζι' εν τυχαίο που στην ανακοίνωσήν του, ο Νικ, αναφέρνει συγκεκριμένα - συγγένεια 6ου βαθμού. Έκαμεν μου εντύπωση η αναφορά στο 6. Ύστερα ήρτεν μου. Ο περί Γενικών Αρχών Χρηστής Διοίκησης (τζιαμέ το πιο πιθανόν μπορούν να στηρικτούν νομικά περιπτώσεις διαπλοκής τζιαι σύγκρουσης συμφερόντων), αναφέρνει εξαίρεση συγγενών μέχρι 4ου βαθμού. Άηκεν τζιαι έναν βαθμό για ασφάλειαν, τζιαι μια χαρά πόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή