Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η απεργία στην Μεταλκο έληξε

σημειώνουμε ότι δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της απεργίας, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να συμβαίνει με πολλές μικρές απεργίες που ξεκινούν και τελειώνουν χωρίς ποτέ να εμφανίζονται στη δημόσια σφαίρα. αυτό είναι γενικά προβληματικό και ιδιαίτερα για το Παρατηρητήριο που στόχο έχει μεταξύ άλλων ακριβώς να συγκεντρώνει αναφορές σε απεργιακές κινητοποιήσεις.





.................
ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ METALCO GLAZING LTD


Έληξε την Τετάρτη 22/2/2012 στις 10π.μ. η απεργία στην METALCO GLAZING LTD η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 20/2/2012 λόγω της παραβίασης εκ μέρους της εταιρείας της Συλλογικής Σύμβασης. Η απεργία λύθηκε μετά την δέσμευση της εταιρείας ότι θα συζητήσει άμεσα με τις Συντεχνίες τα ζητήματα που εκκρεμούν με στόχο να εξευρεθούν λύσεις που να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές, στα πλαίσια των Συλλογικών Συμβάσεων.

Οι εργαζόμενοι για μια ακόμη φορά επέδειξαν υπευθυνότητα ελπίζοντας ότι και η εταιρεία θα εκτιμήσει την στάση τους και θα συναινέσει για επίλυση των διάφορων προβλημάτων. Ταυτόχρονα όμως εκφράζουν και την αποφασιστικότητα τους για προάσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων και των ρυθμισμένων όρων εργοδότησης.


ΣΕΜΜΗΚ - ΠΕΟ

22 Φεβρουαρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου