Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απειλές θανάτου καταγγέλλει η συντεχνία εργατών στο ‘δήμο’ Λευκωσίας

Παράπονο για απειλές που δέχονται κατέθεσαν χθες στην ”αστυνομία” αρμόδιοι της ”συντεχνίας” εργαζομένων στους ”δήμους” στα κατεχόμενα (BES), σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν.

 Ο ”πρόεδρος” της ”συντεχνίας” Σαβάς Μποζάτ κατήγγειλε πως άγνωστο πρόσωπο απείλησε με θάνατο τον Μουσταφά Γιαλίνκαγια (συνδικαλιστή) εάν δεν τερματίσουν τις διαμαρτυρίες που συνεχίζονται εδώ και αρκετό καιρό στο ”δήμο” της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Ο Μποζάτ ανέφερε ότι οι απειλές όπως φαίνεται έγιναν με σκοπό να κλείσουν το στόμα τους και να μην αποκαλύψουν κάποιες καταστάσεις και ατασθαλίες που παρατηρούνται στον κατεχόμενο δήμο μετά και τα όσα κατέδειξε και η έκθεση του «γενικού ελεγκτή».
Είπε επίσης ότι ζήτησαν από την ”αστυνομία” τη λήψη άμεσων μέτρων προστασίας των μελών της ”BES”, ενώ κάλεσαν για άλλη μια φορά το ”δήμαρχο”, Τζεμάλ Μπουλούτογλουλαρι σε παραίτηση.

 Από την πλευρά του, ο Γιαλίνκαγια ανέφερε ότι χθες το πρωί συναντήθηκε με ένα άτομο το οποίο δεν κατονόμασε, το οποίο του ανέφερε ότι πίσω από τις απειλές βρίσκεται ο επιχειρηματίας Ενβέρ Μπαχτσετζί. Σύμφωνα με τον Γιαλίνκαγια, ο Μπαχτσετζί έχει διασυνδέσεις με κάποιο Αζμί Καράμαχμουτ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία και θα μεσολαβήσει να σταλεί ο «δολοφόνος» στο νησί. Ο Γιαλίνκαγια στηρίζει τους ισχυρισμούς του στο γεγονός ότι ο Μπαχτσετζί μαζί με τον Μπουλουτογλουλαρί ευθύνονται για την οικονομική κατάρρευση του ”δήμου”.

 Σε δηλώσεις του ο επιχειρηματίας Ενβέρ Μπαχτσετζί ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί των μελών της BES είναι τελείως ψευδείς και σκοπό έχουν να τον συκοφαντήσουν. Υποστήριξε ότι και στις εκλογές μελών της ”συντεχνίας” ο ίδιος έγινε εργαλείο προπαγάνδας από τα ίδια άτομα, εναντίον των οποίων προσέφυγε στη δικαιοσύνη, με την υπόθεση ακόμα να εκκρεμεί.

πηγή: Onlycy.com
25/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου