Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Βόρεια Κύπρος – η απεργία στο δήμο Λευκωσίας στη 12η μέρα

Τη Γιορτή του Παιδιού σήμερα η κατεχόμενη Λευκωσία την υποδέχθηκε με σκουπίδια, γράφει η εφημερίδα Γενί Ντουζέν που αναφέρεται πρωτοσέλιδα στη συνεχιζόμενη απεργία των υπαλλήλων του κατεχόμενου Δήμου Λευκωσίας για 12η ημέρα.

Στο δημοσίευμα, η εφημερίδα γράφει για χάος που έχει δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα όλη η πόλη να έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Εκτός από τη δυσοσμία οι διαμένοντες κινδυνεύουν και από μεταδοτικές ασθένειες, σημειώνεται.

Η εφημερίδα γράφει ότι ακόμη δεν υπήρξε αντίδραση από την ψευδοκυβέρνηση ενώ ο κατεχόμενος Δήμος Λευκωσίας κοντεύει να κηρύξει πτώχευση.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σήμερα συνέρχεται εκτάκτως το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κίπρις, έγινε γνωστό ότι ο ''δήμαρχος'' της κατεχόμενης Λευκωσίας, Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί, θα έχει συνάντηση με τον ''πρωθυπουργό'', Ιρσέν Κουτσιούκ με σκοπό να συζητήσουν τους ισχυρισμούς περί συνωμοσίας εναντίον του Μπουλουτογουλαρί από τρεις ''δήμαρχους'' του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και ενός ''υπουργού'' (δεν αναφέρονται ονόματα), οι οποίοι προσπαθούν να τον ''εξοντώσουν πολιτικά''.

Ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου