Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εξαγγελία νέας Κοινωνικής Κινητοποίησης ενόψει της επίσκεψης της Τρόικα στην Κύπρο

Εξαγγελία νέας Κοινωνικής Κινητοποίησης ενόψει της επίσκεψης της Τρόικα στην Κύπρο
Διευρύνεται το μέτωπο των συνδικαλιστικών,κοινωνικών και άλλων φορέων που συμμετέχουν

Σε συνέχεια της μεγάλης κοινωνικής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2013 κάτω από το σύνθημα «Η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», οι οργανώσεις που συμμετείχαν, συνεχίζουν την προσπάθεια ενεργοποίησης για οργανωμένη αντίδραση και αντίσταση της κοινωνίας στα μέτρα λιτότητας και στο ξήλωμα του κοινωνικού κράτους.

Στη τελευταία συνάντηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή, 24/1/2014 τρεις νέες οργανώσεις, η Ένωση Συντακτών Κύπρου, η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων και η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και ποιότητας Ζωής, ένωσαν τις δυνάμεις τους και την φωνή τους με τους υπόλοιπους οργανωμένους φορείς. Αναμένεται ότι στις προσεχείς μέρες και άλλες οργανώσεις θα αποφασίσουν να συμμετέχουν και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η οργανωμένη αντίδραση της κοινωνίας.

Οι οργανώσεις αποφάσισαν όπως πραγματοποιηθεί νέα κινητοποίηση στις προσεχείς μέρες, με αφορμή την επίσκεψη της Τρόικα στην Κύπρο για αξιολόγηση του προγράμματος. Λεπτομέρειες για τη κινητοποίηση θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Οι Οργανώσεις
ΠΕΟ – ΔΕΟΚ – ΠΟΕΔ – ΠΟΑΣ – ΠΟΦΕΝ – ΠΟΒΕΚ – ΕΚΥΣΥ – ΠΟΠΟ – Κίνημα κατά των Ιδιωτικοποιήσεων – Κίνηση Πολιτισμού – Κίνημα κατά Εκποιήσεων – ΕΚΑ – Νέα Αγροτική – Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης – ΠΣΕΜ – ΤΕΠΑΚ- ΕΣΚ- ΠΟΠ- Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου